Login Panel you are not logged in LOG IN REGISTER
Your basket empty CHECK IT CONFIRM
FURNITURE FOR THE FAMILY
FURNITURE FOR THE FAMILY
FURNITURE FOR THE FAMILY
FURNITURE FOR THE FAMILY
FURNITURE FOR THE FAMILY

SPECIAL OFFERS

MORGAN - sypialnia z materacem oraz stelażami

MORGAN
€ 1.300,00 € 1.200,00

SEARCH

FAST CONTACT

(62) +32 479 742 196
(62) +32 471 601 774
dekoninck.int@gmail.com

TERMS OF SERVICE

 • Reglement
  • Algemene informatie
  Het bedrijf De Koninck International (Bogaerdstraat 28 bus 1 9200 Dendermonde), NIP: 9970121683) leidt de online winkel op http://www.selectmeble.com. Deze activiteit is gericht op individuele gebruikers en zakelijke klanten en wordt gedaan in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving.
  • Aanbieding
  Onze bedrijfsaanbiedingen zijn opgericht op basis van de door de fabrikanten en distributeurs gegeven informatie. We doen er alles aan om onze producten betrouwbaar en vernieuwend te maken. Om technische redenen kan het gebeuren dat op de website een product tijdelijk niet beschikbaar is doordat onze leverancier niet in staat is om uw bestelling te verwerken. Als u denkt dat u niet voldoende interessante informatie over een specifiek product ontvangen hebt, dan kunt u contact opnemen met volgend emailadres dekoninck.int@gmail.com
  • Bestel
  De basis voor het sluiten van transacties in onze winkel zijn op maat. Naar behoren ingediend verzoek omvat:
  1 Contact en Adres: bestellen, de ontvanger en betaler
  2 Ten minste één specifiek product samen met de prijs
  3 De vorm van het uitgavendocument: betalingsbewijs, de factuur (de factuur moet verzonden worden met BTW zonder de handtekening van de klant naar de onderneming)
  • Vervoerskosten
  Om een snelle en betrouwbare uitvoering van uw bestelling te garanderen levert onze winkel de bestelde goederen met eigen vervoer.
  De kosten van het transport zijn voor rekening van de klant, en de kost hangt af van het gewicht van de bestelde goederen en de afstand tot het bedrijf. De kosten van het vervoer wordt individueel bij elke klant bepaald. De kosten van vervoer van het meubilair is niet inbegrepen.
  • Betaling
  1 Contant bij levering van goederen
  2e betaling op rekening: ............................................................
  • Implementatie
  Klanten ontvangen de bestelde goederen binnen 2 tot 4 weken na de datum van bestelling. In bijzondere gevallen (Bijvoorbeeld: Gebrek aan beschikbaarheid van de belangrijkste grondstoffen voor de productie van het product als gevolg van het tekort op de markt), kan deze termijn worden verlengd. Juiste volgorde van levering wordt automatisch bevestigd via telefoon of via e-mail door onze medewerkers. De bestelde goederen zullen door de u aangeleverde gegevens in de bevestigde orde worden geleverd. Leveringen worden uitgevoerd van maandag tot zaterdag, van h. 6,00-22,00
  In sommige gevallen is het nodig om aanvullende informatie door de Customer Service Centre te verkrijgen. Om het proces te stroomlijnen, behouden wij ons het recht om contact op te nemen met een telefoonnummer dat is opgegeven bij de bestelling. Dit nummer kan ook dienen om u te contacteren in geval van moeilijkheden bij de aflevering van de zending.
  • Garanties, klachten, retourzendingen
  De producten die u kocht hebben garantie van de fabrikant of distributeur en biedt service aan over het hele land (servicepunten over het hele land worden gegeven op elke garantiekaart). In geval van schade, volgt u de instructies die op de garantiekaart staan. Als u problemen ondervindt bij de uitvoering van de garantieverplichtingen kunt u ons vragen om hulp (e-mail: dekoninck.int@gmail.com)
  1 In het geval dat de verpakking beschadigd of geopend is tijdens de levering, in de aanwezigheid van de koerier of in het bijzijn van een postbeambte, beschrijf de schade en de zending niet te accepteren.
  2 Indien de bestelde goederen niet voldoen aan uw verwachtingen, kunt u het binnen 10 dagen vanaf de datum van ontvangst ervan terugsturen.
  3 Goederen die enig teken aantonen van gebruik, behouden wij ons het recht deze niet te accepteren.
  4 Retourgoederen moet vergezeld gaan van een bon of factuur.
  5 Ruilen of retourneren van de goederen zijn voor rekening van de onderneming
  6 Geld voor terugkerende goederen worden verzonden naar de rekening opgegeven door de klant of per postwissel.
  Geretourneerde goederen moeten worden gericht aan ons adres waarin u de reden voor de terugkeer meedeelt.
  • Prijzen
  De prijzen van de producten in de winkel zijn de prijzen in Euro (€) inclusief BTW.
  • Slotopmerkingen
  Ons bedrijf is niet aansprakelijk als de Belgische diensten Post en koeriersdiensten niet aan de leveringstermijnen voldoen. Volgens de wet van 29 augustus 1997 "Op de bescherming van persoonsgegevens" klanten hebben, onder andere, het recht hun gegevens in te zien en te verzoeken deze gegevens te verwijderen van de database.